PRX-T33 Stockholm

Välkommen till världen av PRX-T33, en banbrytande metod inom hudvård, särskilt i Stockholm. Denna innovativa behandling representerar nästa generation inom hudhälsa och erbjuder en avancerad lösning för dem som söker effektiva botemedel mot rynkor och linjer. PRX-T33 kombinerar fördelarna med traditionella TCA-peels med moderna innovationer och levererar synliga resultat utan den återhämtningstid som vanligtvis förknippas med mer invasiva behandlingar.

Förstå Vetenskapen bakom PRX-T33

PRX-T33 är en unik blandning av ingredienser, inklusive triklorättiksyra (TCA), väteperoxid och kojicsyra. Denna kombination fungerar synergistiskt för att stimulera hudens djupare lager utan att orsaka den ytskada som ses med traditionella peels. Processen innebär att en specialiserad lösning försiktigt masseras in i huden, vilket utlöser regenerativa processer på en djupare nivå.

PRX-T33 och Microneedling: En Kraftfull Kombination

När PRX-T33 kombineras med microneedling förbättras effektiviteten. Microneedling stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och förbättrar absorptionen av PRX-T33-lösningen. Denna kombination leder till en djupare förnyelse av huden och minskar betydligt fina linjer och rynkor.

Behandlingsprocess och Återhämtning

En av de största fördelarna med PRX-T33 är att det inte krävs någon återhämtningstid. Behandlingen innebär applicering av en specialiserad lösning, följt av en försiktig massageteknik. Detta stimulerar hudens regenerativa processer utan att orsaka den peeling och irritation som vanligtvis är förknippad med kemiska peels.

Planera Dina Behandlingar

För optimala resultat rekommenderas behandlingar med några veckors mellanrum. Detta schema ger huden möjlighet att fullt återhämta sig och förbereda sig för nästa session, vilket säkerställer att varje behandling bygger vidare på den föregående för bästa resultat.

Kombinera med Andra Avancerade Behandlingar

PRX-T33 kan integreras med andra avancerade hudvårdsbehandlingar för att förstärka dess effekter. Genom att införliva det i din vanliga hudvårdsrutin, tillsammans med andra professionella behandlingar, kan du uppnå en mer omfattande förbättring av hudens textur och utseende.

Avslutning av Behandlingscykeln

Efter att ha avslutat en behandlingscykel med PRX-T33 kommer du att märka en betydande förbättring i hudens fasthet, textur och övergripande utstrålning. Resultaten är långvariga och bidrar till en mer ungdomlig och strålande hy.

PRX-T33-behandlingen i Stockholm

Stockholm erbjuder en unik möjlighet att uppleva denna avancerade nivå av icke-invasiv hudföryngring. Genom att integrera PRX-T33 i din hudvårdsrutin kan du ta ett steg mot att uppnå en slätare, fastare och mer ungdomlig hud.

PRX-T33: En Unik Biorevitaliserande Behandling

PRX-T33 är en revolutionerande biorevitaliserande behandling som återskapar hudens volym och motverkar hudens nedbrytning. Den passar alla hudtyper och åldrar, är anmärkningsvärd för att den inte orsakar ”frosting” och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. Behandlingen är nästan smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX-T33
PRX motverkar och reducerar 

Hantera Olika Hudproblem

PRX-T33 behandlar effektivt en rad hudproblem, inklusive:

 • Rynkor och fina linjer
 • Pigmentering/solfläckar
 • Torr hud
 • Förlorad elasticitet
 • Melasma
 • Åldrad hud
 • Ärrbildningar
 • Bristningar
 • Akne

Stimulera och Återställa Huden

Behandlingen fungerar genom att:

 • Stimulera kollagenproduktionen
 • Ge djup återfuktning och lyster
 • Återställa hudens fyllighet
 • Jämna ut hudtonen
 • Öka cellförnyelsen

Vad Inkluderar Behandlingen?

PRX-T33-behandlingen inkluderar:

 • Rengöring
 • Hudanalys
 • Applicering av PRX-T33
 • Närande kräm
 • ICE-MASK Cryoterapi
 • En 6-dagars förbrukning av Dag- och Nattkräm för att ersätta dina vanliga hudvårdsprodukter, vilket optimerar den biorevitaliserande effekten.

Behandlingsregimen för Bästa Resultat

För svårare problem rekommenderas en kurs på 4 till 6 behandlingar, 1 till 2 veckor isär. Efter att ha avslutat kursen varar effekterna i 8 till 12 månader. Underhållsbehandlingar 3 – 6 gånger om året kan hjälpa till att upprätthålla effekterna.

PRX-T33
PRX42

Ingredienser i PRX-T33

De viktigaste ingredienserna i PRX-T33 inkluderar:

 • Triklorättiksyra (TCA): Ger exfolierande och biorevitaliserande funktioner, stimulerar kollagenproduktion och förbättrar hudens barriärfunktion.
 • Väteperoxid: Förbättrar hudens respons på biorevitalisering, når djupare hudlager samtidigt som den förhindrar överdriven fjällning.
 • Kojicsyra: Hjälper till att bekämpa postinflammatorisk hyperpigmentering.

PRX T33 före efter

Innan behandlingen:
 1. Ingen brun-utan-sol:Undvik att använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan din behandling.
 2. Hårborttagning: Raka/vaxa inte behandlingsområdet 48 timmar innan behandlingen.
 3. Osminkad:Kom gärna osminkad till din behandling.
 4. Botox och/eller fillers:Om du nyligen har fått en behandling med Botox och/eller fillers, vänta minst 2 veckor innan du gör microneedling.
 5. Medicinsk behandling mot akne:Har du nyligen genomgått en medicinsk behandling mot akne, vänta 6 månader innan du bokar tid för microneedling.
 6. Aktiva hudproblem:Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa har läkt innan du bokar din behandling.
 7. Infektion/virus i huden:Har du pågående infektion/virus i huden, som Herpes eller vårtor, vänta tills dessa är i en inaktiv fas.
 8. Peeling, syror och retinol:Sluta använda kemisk peeling, syror och retinol minst 1 vecka innan din behandling.

 

Efter Behandling
 1. Tvätt av ansiktet:Vänta med att tvätta ansiktet till dagen efter behandlingen för att låta produkterna fortsätta arbeta på huden.
 2. Torkning av ansiktet:Gnugga inte ansiktet med en handduk, utan badda det torrt efter tvätt.
 3. Hudreaktioner:Huden kan ha en lätt rodnad och kännas torr och stram 2-3 dagar efter behandlingen. Efter några timmar lägger det sig. I vissa fall kan mörka fläckar också uppkomma. Dessa är pigmenteringar och solskador som inte nått hudens yta än, men som påskyndats av behandlingen. Även de försvinner efter några dagar. Du kan också uppleva viss flagning, som även den försvinner inom kort efter din behandling med PRX-t33.
 4. Hudvård:Smörj huden med det de krämer som skickas med i minst 6 dagar efter behandlingen.
 5. Solskydd:Undvik direkt solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen
 6. Make-up:Undvik att använda make-up de första 24 timmarna och undvik foundation och puder i 48 timmar efter behandlingen.
 7. Bada, basta och sola:Undvik att bada, basta och sola solarium i 24-48 timmar efter behandlingen.
 8. Fysisk ansträngning:Undvik träning och fysisk ansträngning som orsakar svettning i 24 timmar efter behandlingen.
 9. Kemisk peeling, syror och retinol:Undvik att använda kemisk peeling, syror och retinolprodukter under den första veckan efter din behandling.

PRX-T33 FAQ

PRX-T33 är en innovativ hudbehandling som är utformad för att förbättra hudens textur och utseende. Den är effektiv för att reducera fina linjer, rynkor, ärr, hyperpigmentering och för att öka hudens fasthet och elasticitet. Behandlingen stimulerar hudens naturliga föryngringsprocess utan att orsaka den ytliga peeling som är vanlig med traditionella kemiska peels.
Resultaten av PRX-T33 kan variera beroende på individens hudtyp och skick. I genomsnitt håller effekterna i flera månader. Reguljära uppföljningsbehandlingar rekommenderas för att bibehålla och förlänga resultaten.
För bästa resultat rekommenderas en serie av 3-5 behandlingar, med ungefär 1-2 veckors mellanrum. Därefter kan man övergå till underhållsbehandlingar var sjätte månad till ett år, beroende på hudens behov och respons på behandlingen.
PRX-T33-behandlingar kan säkert genomföras med några veckors mellanrum. Det är dock viktigt att konsultera med en kvalificerad hudvårdsexpert för att fastställa en behandlingsplan som är anpassad till din specifika hudtyp och behov.
Ja, det är vanligtvis säkert att applicera smink några timmar efter en PRX-T33-behandling. Det är dock rekommenderat att vänta tills huden har lugnat sig helt för att undvika irritation.
Ja, du kan tvätta ansiktet efter en PRX-T33-behandling, men det är bäst att vänta minst 5-6 timmar. Använd en mild rengöring och undvik hårda eller exfolierande produkter direkt efter behandlingen.
Priset för en PRX-T33 behandling kan variera beroende på plats, klinikens rykte och antalet behandlingar i en serie. Genomsnittligt pris kan ligga någonstans mellan 1500 och 3000 kronor per session.
Efter en PRX-T33-behandling rekommenderas det att använda en lugnande och återfuktande kräm. Din hudvårdsspecialist kan rekommendera specifika produkter som är anpassade för din hudtyp.
Ja, PRX-T33 kan genomföras efter en botox-behandling, men det är viktigt att vänta minst 2 veckor efter botox-injektioner för att undvika att påverka resultatet av botox-behandlingen.
Efter en botox-behandling rekommenderas det att inte ligga ner under de första 4 timmarna. Detta för att undvika att botox sprider sig till oönskade områden, vilket kan påverka resultatet.
För att förlänga effekten av botox, undvik kraftig fysisk aktivitet och exponering för hög värme (som bastur och heta duschar) under de första 24 timmarna. En balanserad kost, god hudvård och att undvika överdriven ansiktsuttryck kan också bidra till att förlänga effekten.
PRX-T33 innehåller en kombination av trichlorsyra (TCA), väteperoxid och kojinsyra. Denna unika sammansättning tillåter en djup penetration och stimulerar hudens regenereringsprocesser utan den peeling som vanligen förknippas med TCA.