Microneedling Microboost-Hyaluronic

Microboost Hyaluronic: Lyxig återfuktning för alla hudtyper

Dyk in i den djupaste lyxen för din hud med vår Microboost Hyaluronic-behandling. Den här behandlingen är perfekt för alla hudtyper, men är speciellt fördelaktig för dig med torr, känslig eller mogen hud. Den fokuserar på att reducera fina linjer, pigmenteringar och solskador, samtidigt som den ökar hudens fyllighet och jämnar ut hudtonen.

Vad innebär en Microboost Hyaluronic-behandling?

Microboost Hyaluronic är en särskild behandling designad för att djupt återfukta huden och skapa en strålande glow. Här är några av de förändringar du kan förvänta dig efter en Microboost Hyaluronic-behandling:

 • Reduktion av fina linjer och rynkor
 • Stimulering av hudens egen kollagenbildning
 • Djup återfuktning och skapande av glow
 • Återställning av hudens fyllighet
 • Reduktion av ärrbildning och pigmentfläckar
 • Utjämning av hudtonen
 • Ökning av cellförnyelsen

Hur ofta bör jag genomföra Microboost Hyaluronic-behandling?

Hur ofta du bör genomgå Microboost Hyaluronic-behandlingar beror på vilket djup vi arbetar på. Om behandlingen utförs ytligt, kan du genomgå en kur på 3 – 6 gånger, med 1 – 2 behandlingar per vecka. Denna variant är nästintill smärtfri och fokuserar på att behandla yttre hudskikt.

Å andra sidan, om vi arbetar på djupare nivåer av huden, kan du genomgå en kur på 3 – 6 gånger med cirka fyra veckors mellanrum mellan varje behandling. Även om denna variant inte är helt smärtfri, behandlar den huden på en djupare nivå och hjälper till att reparera djupare skador.

Vårt team på Athena Beauty är här för att hjälpa dig att välja den bästa behandlingsplanen för din hudtyp och dina specifika behov. Kontakta oss idag för att boka din tid och uppleva fördelarna med Microboost Hyaluronic.

Innan behandlingen:
 1. Ingen brun-utan-sol: Undvik att använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan din behandling.

 2. Osminkad: Kom gärna osminkad till din behandling.

 3. Botox och/eller fillers: Om du nyligen har fått en behandling med Botox och/eller fillers, vänta minst 2 veckor innan du gör microneedling.

 4. Medicinsk behandling mot akne: Har du nyligen genomgått en medicinsk behandling mot akne, vänta 6 månader innan du bokar tid för microneedling.

 5. Aktiva hudproblem: Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa har läkt innan du bokar din behandling.

 6. Infektion/virus i huden: Har du pågående infektion/virus i huden, som Herpes eller vårtor, vänta tills dessa är i en inaktiv fas.

 7. Peeling, syror och retinol: Sluta använda kemisk peeling, syror och retinol minst 1 vecka innan din behandling.

 
 
 
 
Efter Behandling
 1. Tvätt av ansiktet: Vänta med att tvätta ansiktet till dagen efter behandlingen för att låta produkterna fortsätta arbeta på huden.

 2. Torkning av ansiktet: Gnugga inte ansiktet med en handduk, utan badda det torrt efter tvätt.

 3. Hudreaktioner: Huden kan ha en lätt rodnad och kännas torr och stram 2-3 dagar efter behandlingen.

 4. Hudvård: Smörj huden med det serum/den kräm som skickas med i minst 2 dagar efter behandlingen.

 5. Solskydd: Undvik direkt solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen och använd minst Spf 30, men helst Spf 50, under hela kuren och 6 veckor efter sista behandlingen.

 6. Make-up: Undvik att använda make-up de första 24 timmarna och undvik foundation och puder i 48 timmar efter behandlingen.

 7. Bada, basta och sola: Undvik att bada, basta och sola solarium i 72 timmar efter behandlingen.

 8. Fysisk ansträngning: Undvik träning och fysisk ansträngning som orsakar svettning i 48 timmar efter behandlingen.

 9. Kemisk peeling, syror och retinol: Undvik att använda kemisk peeling, syror och retinolprodukter under den första veckan efter din behandling.