Microneedling Microboost Vitamin cocktail

Microneedling

Microneedling är en kraftfull, icke-kirurgisk behandlingsmetod som stimulerar hudens naturliga förmåga till självreparation och förnyelse. Genom att öka mikrocirkulationen och stimulera produktionen av kollagen och elastin hjälper microneedling huden att bli fastare, mer ungdomlig och mer strålande.

På vår klinik erbjuder vi tre olika microneedling-behandlingsprogram: Microboost Vitamin Cocktail, MesoWhite Glow, och Microboost ™ Hyaluronic Program. Var och en av dessa program har utformats för att möta specifika hudbehov och mål.

Låt oss introducera Microneedling Microboost Vitamin Cocktail, en revolutionerande behandling som ger en snabb uppfräschning av huden i ansiktet, halsen och dekolletaget. Denna innovativa behandling kombinerar effektiviteten hos microneedling med en kraftfull cocktail av Hyaluronsyra och vitaminerna A, B1, B3, B5, B6, C och E.

Vad är Microneedling Microboost Vitamin Cocktail?

Microneedling Microboost Vitamin Cocktail är en lättare form av microneedling-behandling som är speciellt utformad för att tillföra huden ordentligt med fukt, öka cellförnyelsen, boosta huden med essentiella vitaminer och förbättra hudens skydd mot oxidativ stress. Genom att använda fina, lilla nålar, skapar denna behandling mikrokanaler i huden som gör det möjligt för vår vitamincocktail att tränga djupt in i hudens lager.

Fördelar med Microneedling Microboost Vitamin Cocktail

Vår Microneedling Microboost Vitamin Cocktail erbjuder en rad fördelar för din hud, bland annat:

 • Återfuktar huden på djupet
 • Ökar cellförnyelsen
 • Ger huden en boost av vitaliserande vitaminer
 • Skyddar huden mot oxidativ stress
 • Förbättrar hudens struktur och utseende
 • Stimulerar kollagenproduktionen

Är Microneedling Microboost Vitamin Cocktail rätt för dig?

Denna behandling är lämplig för alla hudtyper och kan anpassas efter dina specifika hudvårdsbehov. Om du önskar att ge din hud en snabb uppfräschning och vill återställa dess naturliga glöd, är Microneedling Microboost Vitamin Cocktail ett perfekt val.

Kontakta oss idag för att boka din tid och börja din resa mot en friskare och vackrare hud. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och att hjälpa dig att uppnå de resultat du önskar.

Innan behandlingen:
 1. Ingen brun-utan-sol: Undvik att använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan din behandling.

 2. Osminkad: Kom gärna osminkad till din behandling.

 3. Botox och/eller fillers: Om du nyligen har fått en behandling med Botox och/eller fillers, vänta minst 2 veckor innan du gör microneedling.

 4. Medicinsk behandling mot akne: Har du nyligen genomgått en medicinsk behandling mot akne, vänta 6 månader innan du bokar tid för microneedling.

 5. Aktiva hudproblem: Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa har läkt innan du bokar din behandling.

 6. Infektion/virus i huden: Har du pågående infektion/virus i huden, som Herpes eller vårtor, vänta tills dessa är i en inaktiv fas.

 7. Peeling, syror och retinol: Sluta använda kemisk peeling, syror och retinol minst 1 vecka innan din behandling.

 
 
 
 
Efter Behandling
 1. Tvätt av ansiktet: Vänta med att tvätta ansiktet till dagen efter behandlingen för att låta produkterna fortsätta arbeta på huden.

 2. Torkning av ansiktet: Gnugga inte ansiktet med en handduk, utan badda det torrt efter tvätt.

 3. Hudreaktioner: Huden kan ha en lätt rodnad och kännas torr och stram 2-3 dagar efter behandlingen.

 4. Hudvård: Smörj huden med det serum/den kräm som skickas med i minst 2 dagar efter behandlingen.

 5. Solskydd: Undvik direkt solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen och använd minst Spf 30, men helst Spf 50, under hela kuren och 6 veckor efter sista behandlingen.

 6. Make-up: Undvik att använda make-up de första 24 timmarna och undvik foundation och puder i 48 timmar efter behandlingen.

 7. Bada, basta och sola: Undvik att bada, basta och sola solarium i 72 timmar efter behandlingen.

 8. Fysisk ansträngning: Undvik träning och fysisk ansträngning som orsakar svettning i 48 timmar efter behandlingen.

 9. Kemisk peeling, syror och retinol: Undvik att använda kemisk peeling, syror och retinolprodukter under den första veckan efter din behandling.