EYE LIFT – Behandling

EYE LIFT – Framtidens Behandling för Dina Ögon

Upplev Nästa Nivå av Hudvård
Förvandla ditt blick med vår exklusiva Eye Lift-behandling, en innovativ lösning som lovar att sudda ut tidens spår och återuppliva området runt dina ögon. Denna specialdesignade behandling är din hemlighet till att motverka hängande ögonlock, minska synliga påsar och ljusa upp mörka ringar under ögonen, vilket resulterar i en upplyftande effekt som får dig att se piggare och mer vaken ut.

Minska Rynkor och Uttryckslinjer med Precision
Låt oss hjälpa dig att minska djupet av rynkor och jämna ut dina uttryckslinjer, skapande en slätare och mer ungdomlig kontur runt dina ögon. Eye Lift-behandlingen är skapad med precision och omsorg för att ge dig en fastare hud, vilket bidrar till att det övre ögonlocket lyfts och ger en mer öppen och inbjudande blick.

Produkter Framtagna för Delikat Hud
Vi använder produkter som är särskilt utvecklade för den tunna och känsliga huden i ögonområdet, säkerställande en utmärkt dermal tolerans samtidigt som de levererar maximal terapeutisk effekt. Varje produkt är vald med hänsyn till dess förmåga att ge intensiv vård och näring till detta delikata område, och stödja de uppstramande och förnyande effekterna av din Eye Lift-behandling.

Eye Lift behandling Stockholm
Eye Lift behandling

Hur går behandlingen till?

  1. Grundlig Rengöring: Behandlingen inleds med en noggrann borttagning av makeup följt av en djuprengöring och toning av huden. Detta steg förbereder huden för de efterföljande behandlingarna och säkerställer att eventuella orenheter och makeuprestprodukter avlägsnas.

 2. Applicering av Eye Lift-Serumet: Ett speciellt Eye Lift-serum appliceras på huden runt ögonen genom en skonsam microneedling-procedur. Detta steg hjälper till att öppna upp hudens porer och underlättar absorptionen av serumets aktiva ingredienser, vilket ger en mer effektiv behandling.

  1. Eye Lift Alg-mask: Efter att serumet absorberats appliceras en lugnande Eye Lift Alg-mask. Denna mask ger en intensiv fuktbehandling och hjälper till att lugna huden efter microneedling-proceduren.

 

 

  1. Anpassade Serum och Kräm: Slutligen masseras speciellt anpassade serum och krämer in i huden. Dessa produkter är utvalda för att komplettera effekterna av behandlingen, stärka huden och bibehålla de uppnådda resultaten.

Eye Lift treatment
Eye Lift behandling Stockholm

Varaktigheten av Din Eye Lift-behandlingens Effekt

Behandlingens Varaktighet och Omedelbara Resultat
Varje Eye Lift-behandling hos oss tar mellan 45 och 60 minuter av din tid och ger dig omedelbara resultat att njuta av. Direkt efter varje session kommer du att märka en märkbar skillnad i din hud (känd som ”Flash Effect”), och inom 24 till 48 timmar kommer du att kunna se behandlingens fulla och imponerande resultat.

Varaktighet av Resultaten
Hur länge dessa fantastiska resultat varar kan variera. Efter att ha genomgått en fullständig kur om minst 4 behandlingar, kan du förvänta dig att njuta av effekterna i allt från 4 till 12 månader. Exakt hur länge resultatet håller är individuellt och kan påverkas av faktorer som hudtyp och ålder.

Din Personliga Resa mot Upplyftande Skönhet på Athena Beauty
På Athena Beauty, är vi inte bara hudvårdsexperter – vi är dina dedikerade partners på din resa mot en mer ungdomlig och strålande hud. Vi är stolta över att erbjuda Eye Lift-behandlingen, en skräddarsydd lösning designad för att ge dina ögon ett uppfriskande, ungdomligt utseende som du kommer att älska att visa upp.