Athena Beauty Behandlingar: Innovativa Hudvårdsbehandlingar i Stockholm

På Athena Beauty, beläget i hjärtat av Stockholm vid Mariatorget på Torkel Knutssonsgatan 35, är vi dedikerade till att erbjuda de mest effektiva och innovativa hudvårdsbehandlingarna som finns. Vårt brett utbud av tjänster är skräddarsydda för att möta olika hudbehov, och här är en kort översikt över de fantastiska behandlingar vi tillhandahåller:

Alger som används i ALGNEEDLING® Biomicroneedling, framhäver naturliga ingredienser.

Algneedling – Biomicroneedling: Framtidens Hudvård

Utforska Algneedling – Biomicroneedling, en fusion av natur och vetenskap för framtidens hudvård. Denna innovativa behandling kombinerar microneedling med näringsrika algbaserade serum för djupgående hudföryngring. Perfekt för att återställa hudens naturliga lyster, förbättra elasticitet och minska fina linjer. Med minimal återhämtningstid erbjuder Algneedling – Biomicroneedling en skräddarsydd, effektiv och naturlig lösning för en strålande hud. Boka en konsultation för att upptäcka hur denna unika teknik kan transformera din hud. [Klicka här för mer information.]

Eye-lift Behandling: Framhäv Din Blicks Skönhet

Förnya din blick med vår Eye-lift Behandling, en skräddarsydd lösning för att minska ålderstecken och trötthetssymptom runt ögonen. Denna avancerade behandling riktar sig mot fina linjer, rynkor, mörka ringar och svullnad, återfuktande och stramande upp huden för en ungdomligare utstrålning. Idealisk för alla som söker ett icke-invasivt alternativ, Eye-lift ger ögonen en klarare och mer uppfriskad look utan återhämtningstid. [Klicka här för att utforska Eye-lift Behandlingen och boka din tid för att lyfta fram din blicks skönhet.]

Hyalu-in Läppbehandling: 

Upplev Hyalu-in Läppbehandling, en exklusiv lösning för naturlig läppförbättring. Denna avancerade behandling med hyaluronsyra återställer och förbättrar läpparnas volym, samtidigt som den ger djup återfuktning. Få fylligare, mjukare och mer definierade läppar med en skonsam, icke-invasiv metod och minimal återhämtningstid. Idealisk för alla som vill ha en naturlig förstärkning av sina läppar. [Klicka här för att utforska mer om Hyalu-in Läppbehandling och boka din konsultation för att uppnå drömläppar.]

Diamond Glow: Din Väg till Strålande Skönhet

Upplev Diamond Glow, en exklusiv hudvårdsbehandling för strålande skönhet. Denna avancerade behandling kombinerar diamantteknik med närande serum för att exfoliera, rengöra och förnya din hud. Skonsam men effektiv, den avlägsnar döda hudceller och avslöjar en klarare, fräschare hud. Anpassat för alla hudtyper, förbättrar Diamond Glow hudens textur och elasticitet, minskar fina linjer och ger omedelbar lyster. Upplev denna lyxiga behandling som förvandlar din hud och ger dig en oförglömlig glöd. [Klicka här för mer information om Diamond Glow.]

Microneedling: Nyckeln till Djupgående Hudföryngring

Utforska Microneedling, en toppmodern hudvårdsmetod för djupgående hudförnyelse. Denna försiktiga behandling använder mikronålar för att stimulera hudens egen kollagen- och elastinproduktion, vilket ger en fastare, jämnare och mer livfull hud. Perfekt för att minska fina linjer, rynkor och ojämn hudton, Microneedling är en långsiktig investering i din huds hälsa. Passar alla hudtyper och åldrar, med minimal återhämtningstid. Upplev märkbara förbättringar och en naturligt frisk lyster. Boka en konsultation idag och starta din resa mot en ungdomligare hud med Microneedling. [Klicka här för att lära dig mer.]

Kemisk Peeling

Kemisk peeling är en effektiv behandling för att förbättra hudens utseende och struktur. Den kan behandla problem som akneärr, hyperpigmentering, fina linjer och solskador, genom att förnya hudens yttre lager.

PRX-T33

FAQ

Kemisk peeling är en hudvårdsbehandling som används för att förbättra och släta ut hudens yta genom att använda en kemisk lösning som orsakar att döda hudceller att flagna av och slutligen avlägsnas. Detta ofta gör att den underliggande huden ser yngre, slätare och mindre skadad ut.

Det finns olika typer av kemiska peelingar, från milda till djupa, beroende på vilken typ av syra som används och dess koncentration. Milda peelingar, som de som innehåller alfa-hydroxisyror (AHA) eller beta-hydroxisyror (BHA), kan utföras hemma eller på en skönhetssalong. De kan hjälpa till att minska fina linjer, akne och ojämn hudton.

Djupare peelingar, som de som innehåller trichloreddiksyra (TCA) eller fenol, bör endast utföras av en kvalificerad hudläkare. Dessa peelingar kan behandla mer allvarliga hudproblem, som djupa rynkor och omfattande solskador, men de har också en större risk för biverkningar och kräver längre återhämtningstid.

Det är viktigt att notera att kemisk peeling gör huden mer känslig för solen, så det är viktigt att använda solskydd efter behandlingen för att skydda huden. Dessutom kan vissa människor uppleva biverkningar som rodnad, irritation och i sällsynta fall kan det leda till ärrbildning eller hudfärgsförändringar. Därför är det viktigt att diskutera eventuella risker och fördelar med en hudvårdsspecialist eller dermatolog innan du genomgår en kemisk peeling.

Microneedling är en minimalt invasiv hudbehandling som använder små nålar för att orsaka mikroskopiska punkteringar i huden. Detta stimulerar hudens naturliga läkningsrespons och ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör huden fastare, jämnare och mer ungdomlig. Dessutom kan microneedling bidra till att minska synligheten av ärr, rynkor, och hyperpigmentering.

Inför en professionell hudvårdsbehandling är det bäst att hålla huden ren och återfuktad. Undvik solning, användning av retinoler och AHA/BHA-syror minst en vecka innan behandlingen. Efter behandlingen bör du vara extra försiktig med din hud och skydda den från solen. Använd milda produkter och se till att återfukta huden noggrant.

Microboost Vitamin Cocktail är en lättare microneedling-behandling som innehåller en cocktail av hyaluronsyra och vitaminer. Den ger huden en ordentlig fuktighetsboost, ökar cellförnyelsen, ger huden en vitaminboost och ökar dess skydd mot oxidativ stress.

MesoWhite Glow är en behandling som ljusar upp och jämnar ut hudfärgen samtidigt som den ger huden ett strålande glow. Den berikar huden med antioxidanter och vitaminer och minskar skador från fria radikaler. MesoWhite Glow lägger inte till någon färg eller täckning till huden.

Microboost Hyaluronic är en lyxig behandling som passar alla hudtyper, men är speciellt bra för torr, känslig eller mogen hud. Behandlingen reducerar fina linjer, pigmentfläckar och solskador, återskapar hudens fyllighet, ger djup återfuktning och ger huden en strålande lyster.

 

Microboost Hyaluronic Program är en exklusiv behandling designad för att ge din hud en djup återfuktning och lyster. Den reducerar fina rynkor och linjer, stimulerar hudens egen kollagenbildning, reducerar ärrbildning och pigmentfläckar, och jämnar ut hudtonen. Dessutom ökar den cellförnyelsen och återskapar hudens fyllighet. Denna behandling passar alla, speciellt om du har torr, känslig eller mogen hud.

Hos Athena Beauty, strävar vi efter att ge dig en personlig och avkopplande upplevelse. Vår klinik drivs av en legitimerad sjuksköterska med över 20 års erfarenhet, och vi är dedikerade till att erbjuda effektiva, högkvalitativa hudvårdsbehandlingar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive microneedling, kemiska peelingar, och skräddarsydda hudvårdsprogram, alla utformade för att hjälpa dig att uppnå din bästa hud någonsin.

Kontakta oss idag

Vare sig du hanterar en specifik hudåkomma, vill ta itu med tecken på åldrande som rynkor, eller helt enkelt söker en föryngrande förbättring av din hud, har vi rätt behandlingsplan för dig. Låt oss skräddarsy en hudvårdsrutin som är unikt utformad för att uppfylla dina behov och hjälpa dig att uppnå din bästa hud någonsin. Vi ser fram emot att vägleda dig på din resa mot en mer strålande, självsäker du.