ALGNEEDLING® Biomicroneedling

Välkommen till en värld där vetenskap och natur går hand i hand för att erbjuda dig den ultimata lösningen för hudförnyelse och regenerering – ALGNEEDLING® Biomicroneedling. Denna banbrytande teknik kombinerar kraften i microneedling med de närande och regenererande egenskaperna hos alger, skapande en unik och effektiv hudvårdsbehandling.

Alger som används i ALGNEEDLING® Biomicroneedling, framhäver naturliga ingredienser.
Klient under ALGNEEDLING® Biomicroneedling session, en innovativ hudförbättringsmetod.
 

EN HELT NY REVOLUTION

🌱 Vad är ALGNEEDLING® Biomicroneedling?

ALGNEEDLING Biomicroneedling är en innovativ behandlingsmetod som syftar till att adressera och behandla en mängd olika hudproblem genom att kombinera de beprövade teknikerna av microneedling med de biologiska fördelarna av alger. Denna kombination skapar en synergistisk effekt som inte bara förbättrar hudens yttre utseende utan också främjar dess inre hälsa och vitalitet.

ALGNEEDLING® använder svampspiklar, en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen Spongilla. Det stimulerar både epidermis och dermis i huden. För blotta ögat ser det ut som pulver, men under mikroskopet ser det ut som en vass stavkristall.

Fler mikrokanaler innebär mer stimulering och bättre resultat. Stimuleringen motsvarar kraften hos traditionella microneedlingbehandlingar som används med apparater som Micropen, men Biomicroneedling gör allt detta utan nålar, smärta eller blod.

ALGNEEDLING® Biomicroneedling: En Djupdykning i Hudens Förnyelse

🌟 Akne och Akneärr

ALGNEEDLING® Biomicroneedling erbjuder en revolutionerande lösning för de som kämpar med akne och dess efterverkningar, akneärr. Genom att kombinera de antiinflammatoriska och helande egenskaperna hos alger med microneedlingens förmåga att stimulera hudens naturliga läkningsprocess, kan vi effektivt minska inflammation, bekämpa bakterier och främja skapandet av ny, frisk hud.

🌟 Grov Hud och Ojämn Hudton

Ojämn hudton och grov hudtextur kan vara en källa till självmedvetenhet för många. ALGNEEDLING® Biomicroneedling arbetar för att varsamt exfoliera huden, avlägsna döda hudceller och främja ny celltillväxt. Resultatet är en mjukare, jämnare hudton och en förbättrad hudstruktur som strålar av vitalitet.

🌟 Pigmentfläckar och Hyperpigmentering

Hyperpigmentering och mörka fläckar kan effektivt behandlas genom att kombinera algers ljusande egenskaper med microneedlingens förmåga att öka produktabsorptionen. Denna synergistiska effekt hjälper till att minska uppkomsten av mörka fläckar och skapar en mer enhetlig hudton.

🌟 Slapp Hud och Rynkor

ALGNEEDLING® Biomicroneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin, två nyckelkomponenter för en fast och ungdomlig hud. Behandlingen arbetar för att strama upp slapp hud och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, vilket ger en mer lyft och tonad hud.

🌟 Fuktbrist

Alger är rika på antioxidanter och hydrerande komponenter som djupt när och återfuktar huden. Kombinerat med microneedling, som förbättrar produktupptaget, levererar intensiv hydrering på cellnivå, bekämpar torrhet och återställer hudens fuktbalans.

🌟 Glåmig och Glanslös Hud

Ge nytt liv åt trött, glåmig hud med ALGNEEDLING® Biomicroneedling. Behandlingen revitaliserar huden genom att öka cirkulationen, främja cellförnyelse och leverera näring och fukt på djupet, vilket resulterar i en hälsosam, strålande lyster.

Detaljerad närbild av ALGNEEDLING® Biomicroneedling-behandling på klientens hud.
Förlopp av ALGNEEDLING® Biomicroneedling-behandling på klient.

Vad Innebär Behandlingen?

Din resa mot en förnyad hud börjar här, där vetenskap och lyx smälter samman för att skapa en unik och upplyftande hudvårdsupplevelse.

🌿 Rengöring
Vi inleder din behandling med en noggrann rengöring, där vi varsamt avlägsnar orenheter och förbereder din hud för den kommande behandlingen.

🔍 Hudanalys
Varje hud är unik, och därför genomför vi en detaljerad hudanalys för att förstå din huds specifika behov och anpassa behandlingen därefter.

🌊 Algneedling
Upplev kärnan i vår behandling – ALGNEEDLING® Biomicroneedling, där vi kombinerar den regenererande kraften av alger med microneedling-teknik för att stimulera hudens naturliga förnyelseprocess.

💧 Anpassade Serum och Krämer
Vi förhöjer din behandling med serum, ögonkräm och ansiktskräm som är skräddarsydda för dina hudbehov, och säkerställer att din hud får den näring och vård den förtjänar.

☀️ Solskydd (Dagtid)
Skydda och bevara din hud med vårt premium solskydd, som erbjuder robust skydd mot skadliga UV-strålar och hjälper till att bevara resultaten av din behandling.

Varför Välja Athena Beauty för Din ALGNEEDLING® Biomicroneedling?

På Athena Beauty är vi inte bara experter på hudvård – vi är din partner på resan mot en hälsosam och strålande hud. Vi är stolta över att kunna erbjuda ALGNEEDLING® Biomicroneedling, en banbrytande behandling som inte bara adresserar dina hudproblem utan också lovar att ta din hudvård till nästa nivå genom en kombination av vetenskapligt framtagna metoder och personlig omsorg.

Låt oss vara din guide på vägen mot en förnyad, vitaliserad hud. Boka din behandling idag och upptäck skillnaden med ALGNEEDLING® Biomicroneedling på Athena Beauty.

Före din behandling: Viktiga saker att tänka på

 1. Undvik brun-utan-sol-produkter: Använd inte brun-utan-sol-produkter minst en vecka före din behandling.

 2. Kom osminkad: Om det är möjligt, ankom till din behandling utan smink.

 3. Vänta efter Botox, fillers, kemisk peeling och laserbehandlingar: Om du nyligen har fått en av dessa behandlingar, vänta minst 2-4 veckor innan du bokar din nästa.

 4. Medicinsk aknebehandling: Om du nyligen har genomgått en medicinsk aknebehandling, bör du vänta 6 månader innan du bokar en tid.

 5. Aktiva hudåkommor: Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa tillstånd har läkt innan du bokar din behandling.

 6. Infektioner eller virus i huden: Om du har en aktiv infektion eller virus som herpes eller vårtor, boka din behandling när det är i en inaktiv fas.

 7. Avstå från kemisk peeling, syror och retinol: Sluta använda dessa produkter en vecka innan din behandling.

Vem bör undvika biomicroneedling?

Biomicroneedling rekommenderas inte för personer med följande tillstånd:

 • Gravida eller ammande (hormoner kan påverka huden)

 • Diabetes

 • Hudcancer

 • Andra hudsjukdomar som påverkar cellförnyelsen

Om du har någon av dessa villkor eller är osäker, konsultera alltid med en professionell hudvårdsspecialist innan du genomgår någon form av hudvårdsbehandling.

Efter din behandling: Viktiga råd att följa

 1. Undvik att tvätta ansiktet omedelbart: Vänta till dagen efter behandlingen för att låta de applicerade produkterna fortsätta att arbeta på huden.

 2. Var medveten om möjliga sensationer: Svampspiklarna kan kännas under huden efter behandlingen. Detta är normalt och förväntas minska inom 48-72 timmar.

 3. Använd mild rengöring och kallt vatten: Använd endast mild rengöring de första tre dagarna och endast kallt vatten de första 24 timmarna. Torka försiktigt ansiktet snarare än att gnugga det.

 4. Använd tillhandahållen kräm: Använd den medföljande krämen i minst 7 dagar, gärna flera gånger om dagen. Detta minskar eventuell klåda.

 5. Undvik direkt solljus: Utsätt inte huden för direkt solljus de första 24 timmarna.

 6. Använd solskyddsfaktor (SPF): Använd SPF 30 eller högre under hela behandlingsperioden och 6 veckor efter den sista behandlingen.

 7. Avstå från make-up: Undvik att använda make-up under de första 24 timmarna efter behandlingen.

 8. Undvik bad, bastu och solning : Avstå från dessa aktiviteter i en vecka efter behandlingen och undvik all svettning i 48 timmar.

 9. Undvik kemisk peeling, syror och retinolprodukter: Första veckan efter en behandling, undvik dessa produkter. Om du genomgår en serie av behandlingar, undvik dessa helt under hela behandlingsperioden.

 10. Var medveten om din huds reaktion: Lätt rodnad, torrhet och eventuell klåda i 2-3 dagar är normalt, och det är också vanligt att huden fjällar efter 3-4 dagar. Undvik att klia eller pilla på huden som fjällar.