Microneedling Stockholm

Söker du efter en effektiv hudföryngringsbehandling i Stockholm? Upptäck kraften i microneedling, en revolutionerande metod som erbjuds här i hjärtat av staden. Vår klinik specialiserar sig på microneedling och dermapen-behandlingar, två av de mest eftertraktade metoderna för att återställa hudens ungdomliga glöd.

Microneedling i Stockholm: En Transformation för Din Hud

Microneedling är en icke-invasiv behandling som väcker din huds inre styrka. Genom att stimulera kollagenproduktionen och förbättra elastinets kvalitet, ger microneedling din hud möjligheten att återfå sin fasthet och lyster. Vår klinik i Stockholm använder toppmoderna Micropennor från Raffine, tillsammans med högkvalitativa serum från välrenommerade företag i Spanien, Japan och Schweiz, för att leverera resultat som inte bara syns utan också känns.

Dermapen Stockholm: Precision och Omsorg

För de som söker en mer riktad behandling, erbjuder vår dermapen i Stockholm en precisionsinriktad metod för att behandla områden som kräver extra uppmärksamhet. Dermapen är idealisk för att minska akneärr, fina linjer och för att förbättra hudens övergripande textur.

Stängt porträtt av vacker kvinna som får kosmetologibehandling i skönhetssalong, professionella dermatologiska förfaranden för lyft och föryngring med moderna dermapen
Expert utför microneedling-behandling med precision i en lugnande miljö i Stockholm, framhävande av hudens naturliga lyster och ungdomlighet

Vår Microneedling-behandling inkluderar:

 1. Grundlig rengöring av huden
 2. Detaljerad hudanalys
 3. Microneedling med serum anpassade efter din hudtyp
 4. Lugnande sheet mask
 5. Eftervård med serum, ögonkräm, ansiktskräm och solskydd (dagtid)

Fördelar med Microneedling och Dermapen:

 • Motverkar Akne och Akneärr: Vår behandling erbjuder en robust lösning för att bekämpa akne och dess ärr, och främjar en klarare och jämnare hudton.
 • Förbättrar Hudtextur: Upplev en märkbar förändring i din hudtextur och ton.
 • Reducerar Pigmentfläckar: Effektivt minskar pigmentfläckar och hyperpigmentering.
 • Stramar upp Huden: Minskar uppkomsten av slapp hud och rynkor.
 • Återfuktar: Återfuktar och återupplivar torr hud.
 • Förnyar Hudens Lyster: Ge din hud den lystern den förtjänar.

Hur ofta bör Microneedling utföras?

För att fräscha upp huden och öka dess lyster rekommenderas enstaka behandlingar. För mer långvariga och djupgående resultat, rekommenderar vi en kur på 4 till 6 behandlingar, med 3 till 6 veckors intervall. Efter en fullständig kur kan du njuta av resultaten i upp till ett år, och vi rekommenderar underhållsbehandlingar en till två gånger per år.

Förberedelser och Eftervård Microneedling:

Det är viktigt att följa våra riktlinjer före och efter din microneedling- eller dermapen-behandling för att säkerställa optimala resultat och minimera risker. Detta inkluderar att undvika direkt solljus, vissa hudprodukter, och att följa specifika instruktioner för hemvård.

Upptäck hur microneedling och dermapen i Stockholm kan förvandla din hud. Boka din tid idag och ta det första steget mot en strålande, ungdomligare hud. Besök vår klinik för en personlig konsultation och låt oss skapa en skräddarsydd behandlingsplan för dig.

Om du vill läsa mer om Microneedling så gärna en titt i vår blogg vad är microneedling och hur kan det förbättra din hud

C1984.00 00 13 48.Still004

Innan microneedling behandlingen:

 1. Ingen brun-utan-sol: Undvik att använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan din behandling.

 2. Osminkad: Kom gärna osminkad till din behandling.

 3. Botox och/eller fillers: Om du nyligen har fått en behandling med Botox och/eller fillers, vänta minst 2 veckor innan du gör microneedling.

 4. Medicinsk behandling mot akne: Har du nyligen genomgått en medicinsk behandling mot akne, vänta 6 månader innan du bokar tid för microneedling.

 5. Aktiva hudproblem: Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa har läkt innan du bokar din behandling.

 6. Infektion/virus i huden: Har du pågående infektion/virus i huden, som Herpes eller vårtor, vänta tills dessa är i en inaktiv fas.

 7. Peeling, syror och retinol: Sluta använda kemisk peeling, syror och retinol minst 1 vecka innan din behandling.

 
 
 
 

Efter microneedling Behandling

 1. Tvätt av ansiktet: Vänta med att tvätta ansiktet till dagen efter behandlingen för att låta produkterna fortsätta arbeta på huden.

 2. Torkning av ansiktet: Gnugga inte ansiktet med en handduk, utan badda det torrt efter tvätt.

 3. Hudreaktioner: Huden kan ha en lätt rodnad och kännas torr och stram 2-3 dagar efter behandlingen.

 4. Hudvård: Smörj huden med det serum/den kräm som skickas med i minst 2 dagar efter behandlingen.

 5. Solskydd: Undvik direkt solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen och använd minst Spf 30, men helst Spf 50, under hela kuren och 6 veckor efter sista behandlingen.

 6. Make-up: Undvik att använda make-up de första 24 timmarna och undvik foundation och puder i 48 timmar efter behandlingen.

 7. Bada, basta och sola: Undvik att bada, basta och sola solarium i 72 timmar efter behandlingen.

 8. Fysisk ansträngning: Undvik träning och fysisk ansträngning som orsakar svettning i 48 timmar efter behandlingen.

 9. Kemisk peeling, syror och retinol: Undvik att använda kemisk peeling, syror och retinolprodukter under den första veckan efter din behandling.

Microneedling FAQ

Microneedling är en effektiv behandlingsmetod för att förbättra hudens övergripande utseende och textur. Det är särskilt bra för att minska ärr, fina linjer, rynkor, stora porer och ojämn hudton. Det stimulerar även hudens kollagenproduktion, vilket leder till en fastare och mer ungdomlig hud.
Microneedling-behandling involverar en enhet som är utrustad med fina nålar som skapar mikroskopiska punkteringar i hudens yttre lager. Denna process främjar hudens naturliga läkningsprocess och stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
Antalet behandlingar varierar beroende på individens hudtillstånd och önskade resultat. Oftast rekommenderas en serie av 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. Därefter kan regelbundna underhållsbehandlingar hjälpa till att bibehålla resultatet.
Microneedling kan göras hemma med hjälp av dermarullar, men dessa hemmabehandlingar är oftast mindre intensiva än professionella behandlingar. För bästa och säkraste resultat rekommenderas det att behandlingen utförs av en kvalificerad hudvårdsspecialist.
Dermapen är en typ av microneedling-enhet som använder en automatisk pennliknande apparat med fina nålar. Huvudskillnaden ligger i enhetens design och teknik; Dermapen erbjuder mer precision och kan nå olika djup i huden, vilket kan vara effektivare för vissa hudtyper och problem.
Valet mellan Dermapen och traditionell microneedling beror på individuella hudbehov och mål. Vissa kan uppleva bättre resultat med Dermapen på grund av dess förmåga att anpassa nåldjupet, medan andra kan finna traditionell microneedling mer passande för deras hudtyp.
Microneedling bör undvikas om man har vissa hudtillstånd som aktiv akne, hudinfektioner, rosacea, eksem, psoriasis, allvarlig solbränna, eller om man är gravid eller ammar.
Vissa kan märka en omedelbar lyster, men de flesta ser betydande resultat efter några veckor, när huden börjar producera mer kollagen. Fullständiga resultat kan ses efter några månader och flera behandlingar.
Ja, microneedling kan utföras försiktigt under ögonen för att minska fina linjer och förbättra hudens textur. Det är viktigt att detta utförs av en erfaren specialist, eftersom huden under ögonen är särskilt känslig.
Efter microneedling är det viktigt att använda en lugnande och återfuktande kräm. Produkter som innehåller hyaluronsyra, ceramider eller andra lugnande ingredienser är idealiska. Undvik produkter med irriterande ingredienser som alkohol, parfym eller syror direkt efter behandlingen.
Personer med vissa hudåkommor, såsom aktiva hudinfektioner, svår akne, eller de som nyligen har genomgått strålbehandling, bör undvika microneedling. Det är viktigt att konsultera med en hudspecialist för att bedöma om microneedling är lämpligt.
Efter en microneedling-behandling kan huden vara röd och svullen, liknande en mild solbränna. Denna reaktion är vanligtvis kortvarig och bör förbättras inom några dagar. Det är viktigt att följa eftervårdsråden noggrant för att främja läkningen och undvika komplikationer.