Dermapen Stockholm

Upptäck Hudförvandlingen med Dermapen hos Athena Beauty

Athena Beauty, belägen i hjärtat av Stockholm, erbjuder en revolutionerande hudvårdsupplevelse med Dermapen. Denna framstående teknik inom microneedling transformerar din hud till att stråla av ungdom och fräschhet. I våra erfarna terapeuters händer upplever du en dramatisk förbättring av din hud, som resulterar i en frisk och ungdomlig lyster.

Dermapen – Framtidens Microneedling-teknik

Dermapen representerar nästa generations hudvårdsteknik och är en ledande innovation inom microneedling. Med sin avancerade teknologi, använder Dermapen mikroskopiskt små nålar för att noggrant och kontrollerat penetrera hudens yttersta lager. Denna process är känd för sin precision och förmåga att nå djupt in i huden utan att orsaka omfattande yttre skador.

Hur Dermapen Fungerar

Behandlingen involverar en specialdesignad penna som försiktigt glider över huden, där dess mikronålar skapar mikroskopiska punkteringar. Dessa små sår är strategiskt placerade och har som syfte att utlösa kroppens naturliga läkningsmekanismer. Genom denna kontrollerade skada stimuleras huden att reparera sig själv genom att öka produktionen av kollagen och elastin, vilka är avgörande komponenter för hudens elasticitet och fasthet.

Resultaten av Dermapen Behandling

Behandling med Dermapen leder till flera fördelar för huden:

 1. Stimulering av Kollagen och Elastin: Genom att öka produktionen av dessa essentiella proteiner förbättras hudens struktur, vilket ger en stramare och mer elastisk känsla.

 2. Minimering av Rynkor och Fina Linjer: Regelbunden användning av Dermapen kan markant minska synligheten av ålderstecken, inklusive fina linjer och rynkor.

 3. Förbättring av Hudton och Textur: Behandlingen jämnar ut hudtonen och förbättrar den övergripande hudtexturen, vilket resulterar i en mer enhetlig och strålande hud.

 4. Ärrbehandling och Hyperpigmentering: Dermapen är också effektiv för att behandla ärrvävnad, inklusive akneärr, samt minskar synligheten av hyperpigmentering och åldersfläckar.

 5. Säker och Mångsidig: Dermapen är säker för alla hudtyper och kan anpassas för att behandla olika hudproblem och områden, inklusive känsliga områden som runt ögonen och läpparna.

rejuvenating facial treatment

Athena Beauty – Din Ultimata Destination för Dermapen Stockholm Behandlingar

Exklusiva och Personligt Anpassade Behandlingskoncept

Hos Athena Beauty är vi stolta över att erbjuda den mest avancerade Dermapen-tekniken, kombinerat med fullständigt skräddarsydda behandlingsplaner. Vår filosofi är att varje klient förtjänar en behandling som är lika unik som deras hud. Vårt team av certifierade hudterapeuter är inte bara utbildade i den senaste tekniken, utan de har också den erfarenheten och finessen som krävs för att skapa en behandlingsplan som passar perfekt till just dina hudvårdsbehov och önskemål.

Högsta Standard av Hudvård och Expertis

När du väljer Athena Beauty för din Dermapen-behandling, kan du förvänta dig en service som överstiger alla förväntningar. Våra specialister är djupt engagerade i varje klientens individuella hudvårdsresa och arbetar dedikerat för att säkerställa att varje behandling inte bara möter, utan överträffar, dina önskemål. Vi använder oss av en kombination av omfattande konsultationer, detaljerad hudanalys och en personligt anpassad behandlingsstrategi för att skapa en optimal upplevelse och resultat.

En Resa mot Skönhet och Välbefinnande

På Athena Beauty är varje Dermapen-behandling en resa mot förbättrad skönhet och välbefinnande. Vår ambition är att varje besök ska vara en stund av lugn och återhämtning, där du lämnar kliniken med en förnyad känsla av självförtroende och välbefinnande. Med vår expertis och omsorgsfulla hand, är vi engagerade i att förvandla din hud till dess allra bästa version, oavsett din ålder eller hudtyp.

Ett Löfte om Utmärkelse och Kvalitet

Hos Athena Beauty är vårt löfte att erbjuda en förstklassig hudvårdsupplevelse. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att varje behandling är av högsta kvalitet. Vår kombination av teknisk skicklighet och passion för hudvård innebär att varje klient kan förvänta sig exceptionella resultat som håller i längden.

young woman lying cosmetologist s table during rejuvenation procedure cosmetologist take care about neck face skin youthfull wellness hardware face cleaning procedure

Upptäck de Mångsidiga Fördelarna med Dermapen

En Komplett Palette av Hudförbättringar

Dermapen står i spetsen för hudvårdsteknologi och erbjuder en omfattande uppsättning fördelar för din hudhälsa och -utseende. Denna avancerade behandlingsmetod förvandlar din hud på flera avgörande sätt:

 1. Djupgående Minskning av Fina Linjer och Rynkor: Dermapen är speciellt utformad för att effektivt minska synliga ålderstecken. Genom att stimulera hudens egna reparationsprocesser minskar den fina linjer och rynkor, vilket ger en jämnare och yngre hud.

 2. Kraftfull Behandling av Ärr och Hudstruktur: Denna metod är särskilt effektiv för att minska ärr, inklusive de orsakade av akne, samt ojämnheter i hudstrukturen. Den förbättrar hudens övergripande utseende och textur, vilket leder till en jämnare och mer harmonisk hudton.

 3. Enhetsmässig Hudton och Förbättrad Hudtextur: Dermapen jämnar ut hudtonen och förbättrar hudens struktur. Behandlingen bidrar till en mer enhetlig och strålande hudton, vilket ger ett friskt och ungdomligt utseende.

 4. Stimulans av Hudens Naturliga Förnyelseprocess: Genom att aktivera hudens naturliga läkningsmekanismer ökar Dermapen också kollagen- och elastinproduktionen. Detta resulterar i en fastare, mer elastisk hud som ser synligt förnyad och vitaliserad ut.

 5. Anpassade Behandlingar för Alla Hudtyper: Dermapen är en flexibel lösning som kan skräddarsys för att möta behoven hos alla hudtyper. Detta gör den till en idealisk behandling för både åldrad och skadad hud, samt för de som vill förbättra sin hudkvalitet och -utseende.

 

Med Dermapen uppnår du en hud som inte bara ser bättre ut, utan som också är hälsosammare och mer motståndskraftig. Välj Athena Beauty för en Dermapen-behandling och upplev en märkbar förändring i din huds hälsa och utstrålning. Boka din tid idag för att börja din resa mot en klarare, jämnare och yngre hud.

Athena Beautys Exklusiva Dermapen Behandlingsupplevelse

En Skräddarsydd Resa mot Hudförvandling

Ditt första steg mot en revitaliserad och ungdomlig hud börjar med en djupgående konsultation hos Athena Beauty. Här tar vi oss tid att noggrant analysera din hudtyp och lyssna på dina personliga önskemål. Detta tillåter oss att skapa en behandlingsplan som är unik för just dig, vilket säkerställer att varje aspekt av behandlingen är anpassad för att uppfylla dina specifika behov och mål.

En Behandlingsprocess som Sätter Dig i Centrum

Vår Dermapen-behandling är utformad för att vara både snabb och effektiv, med fokus på att minimera obehag. Våra specialutbildade terapeuter använder sig av de senaste teknikerna för att säkerställa en behaglig och resultatgivande behandling. Genom hela processen är din komfort och tillfredsställelse vår högsta prioritet.

Se Resultat utan Lång Återhämtningsperiod

Efter en Dermapen-behandling hos Athena Beauty kan du förvänta dig att snabbt återgå till dina normala aktiviteter. Vår behandling är utformad för att minimera eventuell rodnad eller svullnad, vilket gör att din hud känns förnyad och full av liv omedelbart efter sessionen. Du kommer att märka en märkbar förbättring i hudens utseende och känsla, med långvariga effekter som förstärker din naturliga skönhet.

Avslutning

På Athena Beauty strävar vi efter att ge dig en överlägsen hudvårdsupplevelse med våra Dermapen-behandlingar. Vi är dedikerade till att hjälpa dig uppnå din drömhud, med en kombination av expertis, engagemang och lyhörd vård. Boka din konsultation idag och börja din resa mot en strålande, ungdomlig hud i den avkopplande och lyxiga atmosfären hos Athena Beauty.

before after portrait mature woman retouched 1
Innan behandlingen:
 1. Ingen brun-utan-sol: Undvik att använda brun-utan-sol-produkter minst en vecka innan din behandling.

 2. Osminkad: Kom gärna osminkad till din behandling.

 3. Botox och/eller fillers: Om du nyligen har fått en behandling med Botox och/eller fillers, vänta minst 2 veckor innan du gör microneedling.

 4. Medicinsk behandling mot akne: Har du nyligen genomgått en medicinsk behandling mot akne, vänta 6 månader innan du bokar tid för microneedling.

 5. Aktiva hudproblem: Om du har aktiv rosacea, psoriasis, inflammation eller öppna sår, vänta tills dessa har läkt innan du bokar din behandling.

 6. Infektion/virus i huden: Har du pågående infektion/virus i huden, som Herpes eller vårtor, vänta tills dessa är i en inaktiv fas.

 7. Peeling, syror och retinol: Sluta använda kemisk peeling, syror och retinol minst 1 vecka innan din behandling.

 
 
 
 
Efter Behandling
 1. Tvätt av ansiktet: Vänta med att tvätta ansiktet till dagen efter behandlingen för att låta produkterna fortsätta arbeta på huden.

 2. Torkning av ansiktet: Gnugga inte ansiktet med en handduk, utan badda det torrt efter tvätt.

 3. Hudreaktioner: Huden kan ha en lätt rodnad och kännas torr och stram 2-3 dagar efter behandlingen.

 4. Hudvård: Smörj huden med det serum/den kräm som skickas med i minst 2 dagar efter behandlingen.

 5. Solskydd: Undvik direkt solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen och använd minst Spf 30, men helst Spf 50, under hela kuren och 6 veckor efter sista behandlingen.

 6. Make-up: Undvik att använda make-up de första 24 timmarna och undvik foundation och puder i 48 timmar efter behandlingen.

 7. Bada, basta och sola: Undvik att bada, basta och sola solarium i 72 timmar efter behandlingen.

 8. Fysisk ansträngning: Undvik träning och fysisk ansträngning som orsakar svettning i 48 timmar efter behandlingen.

 9. Kemisk peeling, syror och retinol: Undvik att använda kemisk peeling, syror och retinolprodukter under den första veckan efter din behandling.